BLOG

iunie 26, 2019

From Barcelona, with love…

CBC News

Gabriel

1

Am scris și am șters, am scris și am șters, cred că s-a întâmplat asta de 5-6 ori. Pentru că mi se pare efectiv imposibil să cuprind în cuvinte ce a însemnat, nu… ce înseamnă CBC pentru mine. Nu am cum să vorbesc la trecut, pentru că sunt și sper să fiu pentru totdeauna parte din această familie, așa cum am reușit să o construim la CBC. Dacă de obicei cuvintele nu mă prea lasă, știți foarte bine că sufăr de logoree verbală, de data aceasta sper doar că a fost suficientă toată energia mea din timpul claselor, din orice interacțiune face-to-face, toată gălăgia mea permanentă, toată muzica dată la maxim, ca să zâmbiți acum în colțul gurii și să fiți absolut convinși că în acest moment inund patul cu lacrimi de drag și de dor.

CBC a început foarte simplu pentru mine, dintr-o întâmplare. Într-o seară de fotbal la Polivalentă, după ce îmi văzuse câteva postări sporty pe Facebook, m-a întrebat Vlad dacă e doar o pasiune sau chiar vreau să o transform în profesie. Am fost omul potrivit la locul potrivit. Am zis un DA maaaaare, am părăsit jobul meu „nine to five” după 11 ani și am schimbat complet linia vieții mele.

Fiind singura fată din grup, am învățat să predau orice. Îmi dau seama acum cât de mare a fost șansa asta în realitate. În acest moment, dacă mă pui în fața unor oameni, U hit play și îmi zici pump, pilates sau orice, mă descurc. Și asta datorită CBC-ului. Mulți dintre cei pe care îi vedeți acum la sală au avut șansa asta. And u never forget ur first love.

Ceea ce avem noi la CBC este incredibil. Nu am avut nicio clasă pe care să nu am chef să o predau sau client cu care să simt că sunt prea obosită să lucrez. Sper că ați simțit asta. Am primit mesaje de la persone la care nu mă așteptam cu povești prin care au trecut și pe care, fără să știu de existența lor, le-am depașit împreună prin clasele de grup. Să nu credeți că eu nu am avut așa ceva de când sunt la CBC. Nu aveți voi idee cât de mult m-ați ajutat și voi pe mine. Asta e magic aici, deși fiecare provenim din medii diferite, exercităm profesii diferite, avem povești de viață, opinii și preferințe diferite… cumva ne-am găsit. Nu suntem o sală de „cefe late”, lor nu le place la noi. Suntem o sală de oameni care au în comun un singur lucru: bucuria de a ne mișca. Să avem puterea de a sări mai ușor peste o băltuță, de a ridica mai ușor oala cu sarmale la bunica, de a duce cumpărăturile până la 4 dintr-o singură tură. E mișcarea care ne adaugă calitate vieții. E joacă, e fun, e plăcere. Sportul de performanță e altceva, e dur, greu și vine cu multe compromisuri. E drept că și noi ne trezim cu noaptea în cap să ajungem la clasa de la 07.30 sau renunțăm la o bere cu prietenii să prindem o clasă seara, dar renunțăm pentru că ne place. E bucurie de copil, eu așa o simt.

4 ani de CBC. Ce simt? În primul rând recunoștință. Apoi apartenență. Știu că am un grup de oameni de care aparțin și pe care mă pot baza oricând. Apoi bucurie că am trăit ani atât de faini. Și evident, dor. Am ales sa fiu “From Barcelona, with love…” în fiecare joi pe boardul de la intrare cu Workout of The Day. O fi bine, o fi rău, who knows? Tot CBC-ul m-a pregătit și pentru experiența asta. Și tot CBC-ul mă va prinde dacă eșuez și vreau din nou acasă. De obicei știam că sunt bună la cuvinte. Asta până acum…

Vă mulțumesc tare de tot!

P.S.: Plănuiesc să apar cât de des pot la clase, la rooftop-uri, neanunțată. Poate nu vă găsesc acolo… Don’t forget that I know where u liveJ . Mă bazez pe voi să continuați ceea ce am început împreună. Vin și eu, când vă așteptați mai puțin <3.

Love, Dia.

COMMENTS (1)
  • Reply

    Esti perfecta la cuvinte si desi nu am avut placerea sa imi fi antrenor, am avut placerea sa fiu la clase cu tine. Esti o minune de om. Bafta oriunde si oricand 🙂

SCRIE UN COMENTARIU

X