Zona educațională

Școală internațională, grădiniță, școală de IT

Royal School

Credem că la baza educației stă posibilitatea părinților de a alege opțiunile și oportunitățile cele mai potrivite pentru copiii lor. Apariția Royal School în peisajul educațional clujean oferă părinților din Cluj-Napoca, dar și din regiunile învecinate, o opțiune inovativă și o experiență educațională aparte.
Royal School promovează educația centrată pe elev și oferă cel mai bun curriculum pentru limba engleză, protejând totodată limbile materne ale copiilor.

De ce Royal School?

Bazându-se pe valori precum educația, transparența, afilierea comunității și împărtășind aceleași principii și viziuni despre o comunitate puternică și durabilă construită pentru muncă, învățare și socializare, Școala Regală reprezintă o parte inovatoare a experienței CBC.

Aceasta este o șansă pentru includerea copiilor tăi într-un sistem educațional modern, inovator și transparent, bazat pe Curriculumul Național al Angliei și pe membrii Consiliului Școlilor Internaționale Britanice, care îți vor educa și pregăti copiii.

18

PROFESSIONAL TEACHERS

> 20

CLASSES

12

VISIONARY FOUNDERS

5

AFTER SCHOOL CLUBS

Grădinița Căsuța Poveștilor

Grădinița „Căsuța poveștilor” este o altă parte creativă și extrem de eficientă a experienței CBC. Punând bazele unei educații ce promovează valorile europene, Grădinița Căsuța Poveștilor are program prelungit. Cei mici se bucură, în siguranță, de o experiență de învățare completă, la câțiva pași de parinții lor.

Școala Informală de IT

Oferind o probabilitate de angajare de peste 80%, la nivel național, Școala Informală de IT este o comunitate de mentori și pasionați de IT & tehnologie. Aici, prin metode inovative de învățare, ești ajutat să te reinventezi profesional. Oferta educațională e generoasă, calibrată cu realitatea pieței muncii. Tot ce trebuie să aduci cu tine e pasiunea și curajul de a porni pe un nou drum!

15

PROGRAME

120

COMPANII ANGAJATOARE

2200

Alumni

85

MENTORI

CONTACTEAZĂ-NEX