Zona educațională

Școală internațională, grădiniță, școală de IT

Royal School

Credem că la baza educației stă posibilitatea părinților de a alege opțiunile și oportunitățile cele mai potrivite pentru copiii lor. Apariția Royal School în peisajul educațional clujean oferă părinților, din Cluj-Napoca dar și din regiunile învecinate, o opțiune inovativă și o experiență educațională aparte.
Royal School promovează educația centrată pe elev și oferă cel mai bun curriculum pentru limba engleză, protejând totodată limbile materne ale copiilor.

De ce Royal School?

Bazându-se pe valori precum educația, transparența, afilierea comunității și împărtășind aceleași principii și viziuni despre o comunitate puternică și durabilă construită pentru muncă, învățare și socializare, Școala Regală reprezintă o parte inovatoare a experienței CBC.

Aceasta este o șansă pentru includerea copiilor tăi într-un sistem educațional modern, inovator și transparent, bazat pe Curriculumul Național al Angliei și pe membrii Consiliului Școlilor Internaționale Britanice, care îți vor educa și pregăti copiii.

18

PROFESSIONAL TEACHERS

> 20

CLASSES

12

VISIONARY FOUNDERS

5

AFTER SCHOOL CLUBS

Grădinița Căsuța Poveștilor

Grădinița „Căsuța poveștilor” este o altă parte creativă și extrem de eficientă a experienței CBC. Această grădiniță îți poate ajuta copilul să dezvolte o educație bazată pe standardele europene.

Grădinița „Căsuța poveștilor” este o instituție cu program prelungit. Am dezvoltat acest parteneriat pentru că am vrut să  vă oferim ție și copiilor tăi șansa de a beneficia de o experiență extraordinară, având toate facilitățile într-un singur loc.

Școala Informală de IT

15

PROGRAME

120

COMPANII ANGAJATOARE

2200

Alumni

85

MENTORI

CONTACTEAZĂ-NEX