Zona rezidențială

Adio timpului pierdut în trafic!

CBC Living

O revoluție a vieții urbane, CBC e promisiunea noastră de a oferi locuitorilor Clujului un model de comunitate în care să experimenteze prosperitatea, vitalitatea și bucuria de a aparține. Beneficiind de o locație centrală și facilități complementare excelente - restaurant, gradiniță și școală cu curriculum internațional, școală de IT, sală de fitness, teren exterior și parc, evenimente personalizate - rezidenții noștri aparțin unei comunități însuflețite.

Aer curat în mijlocul orașului, libertate de mișcare la câțiva pași de locuința ta și locul tău de muncă! Acum poți include printre priorități relaxarea și sănătatea, pentru tine și cei dragi ție! Un adevărat oraș viu din al cărui puls te invităm să faci parte, cu bucurie.

CBC LOCUIND ÎN ZONA REZIDENȚIALĂ CBC

Așadar, locuind în zona rezidențială CBC înseamnă că ai următoarele beneficii aproape de tine. Poți locui într-o locație centrală și accesibilă cu locuri de parcare, între zona centrală și cel mai mare complex rezidențial, pe traseul spre aeroport, cu acces pe trei străzi diferite și accesul imediat la transportul public.

10 min

SPRE CENTRU

3

RUTE DE ACCES

> 5

TIPURI DE APARTAMENTE

< 5min

PÂNĂ LA BIROU

CONTACTEAZĂ-NEX